top of page

Grupo de Análise de Mercado

Público·31 membros

Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sport TV

Moska e kundërshton ashpër zgjerimin e BE-së në Lindje, dhe veçanërisht zgjerimin e NATO-s në Lindje, zgjerim të cilin e sheh si kërcënim të drejtpërdrejtë për ...

Sandu, kryeministri dhe kryetari i parlamentit moldav nënshkruan dokumentin gjatë një konference në kryeqytetin Kishinau, aty ku politikanët pro-rusë dhe ata pro-BE kanë luftuar për të marrë kontrollin e vendit që kur Moldavia fitoi pavarësinë nga Bashkimi Sovjetik, në 1991. “Ne duam të jetojmë në paqe dhe prosperitet, të jemi pjesë e botës së lirë. Ndërsa disa vendime kërkojnë kohë, disa të tjera duhet të merren shpejt dhe me vendosmëri, dhe duke përfituar nga mundësitë që vijnë në një botë që është në ndryshim, ” tha Sandu përpara se të nënshruante kërkesën. Te dy jane te suksesshem ne profesion, por ne ane te kunderta ne sallen e gjyqit. Per Xhejlin cdo mjet ose metode eshte e lejuar per te arritur drejtesine. Per Ilgaz, ligji dhe drejtesia jane e njejta gje. Turpi i nje prej familjareve te tu, behet hija jote per gjithe jeten. Nje serial dramatik ne vend te pare ne cdo episod te tij, duke i shpallur si seriali me i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Nga kompania nr. 1 ne Turqi, Ayapim me aktoret e famshem Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, te vleresuar si aktoret me te mire ne nje serial dramatik. E premte 21:00, e shtunë & e diel 20:05Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Drama historike bazuar ne jeten e Hajredin Pashes ose Barbaroses dhe 3 vellezerve te tij, djemte e shqiptarit Jakup Aga. Aventurat dhe betejat mes baticave dhe sekreteve te deteve te 4 vellezerve Ishak, Oruc, Hizir dhe Iljaz. Bemat e Barbaroses, mbreti i detit mesdhe dhe admirali me i famshem i kohes. Nje super prodhim, me nje kast aktoresh te shkelqyer kryesuar nga Engin Altan Düzyatan. E hënë - e premte 20:00“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Ndotja e ajrit/Shqipëria dhe Moldavia kryesojnë renditjen 19 tet 2023 — Por ka, sigurisht, një mënyrë më të drejtpërdrejtë që djegia e qymyrit, naftës dhe gazit na dëmton. Është pikëkrisht ndotja e ajrit. Lexo ... Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet... Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete! E hënë - e shtunë 18:20Kadir, 2 motrat dhe vellai i tij, mbesin jetime brenda nje dite, nga humbja e prinderve te tyre. Lufta per te mbijetuar dhe kush qendron pas tragjedise se tyre... Nje drame njerezore e fuqishme, qe te le pa fryme... Nje histori frymezuese mbijetese dhe nje nga skenaret me jetesore, i vleresuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku boteror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale! E hënë – e shtunë 16:05Barbarossa: (Shpata e Mesdheut: Hajredin Pasha). Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 2 ditë më parë — Moldavia, Gjibraltar Grupi D: Gjermani, Polonia, Izraeli, Bullgaria, Kosova, Estonia Grupi E: Rumania, Zvicra, Finlanda, Shqipëria, Mali i ... Tortura e Rejhan nis sa ve kemben ne ate shtepi nga vjehrra dhe bashkeshorti i saj. Cfare do te ndodhe me kete martese te diktuar? A do te arrije Rejhan te jete jete e lumtur dhe te “zbuse” zemren e Emirit me miresine e saj? E hënë - e premte 13:20Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë. E hënë - e enjte 23:35Rejhan dhe Emir nuk mund te ishin me te ndryshem, por jeta e tyre nderthuret nga nje premtim, qe i bashkon ata ne menyren me te papritur... Nje bisnesmen i suksesshem, ne prag te vdekjes, detyron djalin e tij trashegimtar, te martohet me nje vajze engjellore nga fshati, Rejhan. Emir eshte beqari “rebel” i familjes, i betuar qe nuk do te martohet kurre. [[[SPORT TV]]**] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17.06 17 qer 2023 — Studimi nuk merr për bazë në asnjë moment në mënyrë të drejtpërdrejt indikatorë si infrastruktura, apo korrupsioni, por vetëm efikasitetin e ... Gjithçka që kërkohet nga ne është të dalim në fushë dhe të tregojmë se çfarë jemi të aftë. Pas kësaj do të shohim se ku do të përfundojmë. – Ky presion që përmendët, e pengon ekipin? Po, ky është thjesht presion futbolli. Kjo ndodh kur mendoni shumë për rezultatin dhe çfarë mund të dalë prej tij në fund. Nëse mendoni shumë për shanset për t’u kualifikuar, atëherë në fund gjithçka mund të dalë krejt e kundërta. [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 12 shtato ... drejtpërdrejtë<<))) Shqipëria Moldavia drejt 17 qer 2023 — (Transmetim i drejtpërdrejtë<<))) Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17 Republika Çeke, Franca ... Tv KlanKLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË TERRITORET SHQIPFOLËSE SERIALET NE TV KLANSeriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës? E hënë - e mërkurë 21:00Nje vrasje bashkon bashke nje avokate dhe nje prokuror, te perfshire ne krim, njerezit e tyre me te dashur. Albania vs Moldova drejtëpërdrejt pikët,parashikim() 17 qer 2023 — Këtu në Albania vs Moldova rezultatin e drejtpërdrejtë mund të gjeni të gjitha Albania vs Moldova rezultatet e mëparshme të renditura sipas ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...
bottom of page